Шести сајам факултета

 У среду, 22.11.2017. одржан је Шести сајам факултета и високих школа.

Више ...

ТЕМАТСКИ РОДИТЕЉСКИ С

 12. 12. 2017. у 18 часова одржаће се „ПРЕВЕНЦИЈА ЗЛОУПОТРЕБЕ ПСИХОАКТИВНИХ СУПСТАНЦИ“

Више ...

"Пословни изазов"

 Такмичење  за ученике средњих  школа...

Више ...

Пријава испита

Пријава испита за децембарски испитни рок 

Више ...

Терапеут алтернативне

 Гостовање Pratiti Meuner терапеута алтернативне медицине из Чилеа.

Више ...

Кинеска медицина

 Гости Конфучијевог института специјалисти традиционалне кинеске медицине одржали си предавање ...

Више ...

"Пословни изазов"

Наши ученици  Борис Тиркајла , Маријана Савић, Јелена Анђелковић и  Јелена Гелер учествовали су на регионалном такмичењу средњошколаца у предузетничким вештинама poslovni izazov 17 takmice"Пословни изазов"   у организацији Достигнућа младих у Србији  који су подржале Министарство омладине и спорта Републике Србије, Америчка агенција за међународни развој USAID, UniCredit банка и Метрополитан Универзитета.

Такмичење - за ученике средњих  школа са територије Војводине.у Новом Саду се одржало 22. Новембра 2017. године на Рибарском острву. 

Ученици су били подељени у  тимове  чији су чланови били ученици различитих школа из читаве Војводине од којих је сваки тим разрађивао пословну идеју задату од стране организатора,  кроз бизнис план и имао обавезу да је представи кроз Power point  презентацију.

У процени бизнис планова и презентација учествовао је стручни жири састављен од представника различитих институција .

Нажалост ни један  од тимова у којима су учествовали наши ученици  се није пласирао на национално такмичење али је учешће на такмичењу донело нова искуства и пријатељства као и могућност  да се и следеће године прикључе такмичењу као волонтери-алумни и тиме подстакну нове ученике  у развијању предузетничког духа.

Такмичења "Пословни изазов" покренута су са намером да подстакну средњошколце да употребе своје вештине на иновативан начин како би повећали своје могућности при запошљавању и унапредили свој предузетнички дух.